Takarítson meg sok helyet lakásában tolóajtókkal!

Ha elege van a zsúfolt szobákból, és szeretne végre egy kicsit tágasabb tereket otthonában, akkor erre a problémára tökéletes megoldást jelenthetnek a tolóajtók. Ezek a modern, trendi, és praktikus beltéri ajtók rendkívül attraktív részei tudnak lenni a szobáknak. Különböző stílusú, méretű, anyagú és színű verziói minden létező belsőépítészeti dizájnhoz passzolnak.

Hagyományos stílusú elrendezés

A tolóajtók alkalmasak terek elválasztására, illetve a szobákon belül hely megtakarítására. Tökéletes helyettesítői a hagyományos ajtóknak kisebb lakásokban és pici, zsúfoltabb szobákban. Lehet a lakás stílusa modern, kortárs, klasszikus, vidéki vagy akár retro is, biztosan talál olyan tolóajtót, ami stílusában és anyagában egyaránt kiválóan beleolvad a környezetébe. Nincs több agyonpakolt, túlbútorozott, stílustalan szoba, ahol szinte egy talpalattnyi hely sincs! A tolóajtókkal nem csak helyet takaríthat meg, de új arculatot is kölcsönözhet otthonának.

Modern szoba

Egyre több kis lakással rendelkező tulajdonos választja a tolóajtókat sokoldalúságuk és rendkívül jó alkalmazkodásuk miatt, hiszen a fürdőszobától a konyhán át a nappaliig mindenféle szobában elhelyezhetőek. A szobák és terek elválasztásán kívül használhatjuk őket teraz aujtónak, gardrób ajtónak, tv szekrény ajtónak, könyvespolc ajtónak, de elrejthetjük velük a mosókonyhát vagy a konyhapolcokat is.

Helymegtakarítás

Készülhetnek fából, üvegből, tükörből vagy bútorlapból. Garantáltan feldobnak egy egyébként egyhangú bejáratot, folyósót vagy alagsort, de stílust csempésznek a dolgozószobába is. A homokfúvott, savmart vagy festett üvegből készült tolóajtók a pici szobákból tágas helyeket varázsolnak. Egyszerre hoznak egy modern rezgést és egy kifinomult dizájnt a lakásba, ezzel téve egyedivé és gazdaggá belsőépítészetileg a teret.

Rengeteg féle tolóajtó kapható már hazánkban is. Léteznek drágább és különlegessebb tolóajtók is. Önnek csak el kell döntenie, hogy milyen hatást szeretne elérni lakásában. Az üveg tolóajtók vagy a nehéz, fémes ajtók nem a legjobb választás például családi házakba, ahol gyerekek is laknak. Oda inkább könnyű, műanyag vagy fa, zárral felszerelt tolóajtók a praktikusak.

Fa tolóajtó

3 Thoughts on “Takarítson meg sok helyet lakásában tolóajtókkal!

  1. bukorov magdolna on 2014. augusztus 14. at 07:40 said:

    NAGYON ERDEKEL AZ ONOK ALTAL GYARTOTT TOLOAJTOK ……. VALAMINT AZ ARAIK.

  2. Macek Edit on 2014. augusztus 14. at 16:59 said:

    Hol lehet vásárolni a tolóajtókat ?

  3. Bordás Mária on 2014. augusztus 14. at 17:12 said:

    A cikkben őket ajánlják: http://www.mega-toloajto.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Post Navigation