Nyomtatott vászonkép bármiből, bármilyen alkalomra

A fali dekorációk újhullámának vívmánya, az egyre népszerűbbé váló vászon nyomtatás. Ez a technika rengeteg lehetőséget kínál arra, hogy feldobjuk szobánk falait.

Semmi más nem szükséges hozzá, mint a megfelelő kép és a méret kiválasztása. A vászonképen ugyanúgy szerepelhetnek családi fotók, mint akár híres festmények, sőt akár a saját magunk által készített festményeket is készíthetünk. Ki ne álmodott volna már legalább egyszer arról, hogy van egy saját kiállítása, legyen szó festésről vagy fotózásról?! A vászonkép nyomtatással mindez elérhető, otthonosabbá és egyedivé varázsolhatjuk lakásunkat.

falikep

Manapság egyre többen teszik le voksukat a hobbyfotózás mellett, ahol mindenki kedvére elengedheti a fantáziáját. Kedvenc portréinkkal egy teljesen egyedi atmoszférát kölcsönözhetünk a nappalinknak vagy akár hálószobánknak. Festményeinket elég kis méretben megrajzolni, hiszen a festmény nyomtatás során már magunk választhatjuk meg a kép méreteit.
Ezek a faliképek ajándékként is kiválóan megállják a helyüket. Gyakran okoz fejtörést, hogy mit is adhatnánk egy közelgő esküvőre, évfordulóra vagy szülinapra. Ha kifogytunk már az ötletekből, bármilyen alkalomra és bátran választhatunk egy gyönyörű vászonképet és biztosak lehetünk abban, hogy egyedi, de mégis személyes ajándékkal készültünk.

A kézzel való alkotás remek kikapcsolódás, fejleszti a kreativitást, csökkenti a stresszt. Érdemes időt szakítani erre a tevékenységre, mivel frissíti a szellemet, a munkánk során és a hétköznapi életben is kamatoztathatjuk az ébren tartott fantáziánkat. Aggodalomra semmi ok, mindenki képes a rajzolásra, a fotózásról nem is beszélve. Nem kell hozzá tehetség vagy gyakorlat, egyszerűen csak ki kell kapcsolni a gondolatainkat, és mindenféle elvárás nélkül élvezni az önkifejezés örömét. Meg fogunk lepődni, milyen nagyszerű dolgok születnek így.

A poszternyomtatással kedvenc családi képeinket is felhasználhatjuk lakásunk dekorálására, még az egyszínű tapéta is egyszerűen újjá varázsolható, csak egy kellemes fénykép szükséges hozzá. A gyerekeket is meg lehet örvendeztetni egy olyan vászonképpel, amin az ő rajzaik vagy fényképük szerepel. Számtalan lehetőség és ötlet rejlik a vászonnyomtatásban, valóban megfizethető és mindenki számára elérhető.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Post Navigation