Te melyik filmsztár kisállatot fogadnád el?

A filmekben és a tv-ben szereplő háziállatok sokszor érdekesebbnek, különlegesebbnek tűnnek a valódi állatoknál. Beszélő papagájok és macskák, különleges képességekkel megáldott kis lények, hűséges és bátor, életmentő kutyák, stb. Ki nem álmodozott gyerekkorában arról, hogy egy ilyen kisállatot nevelget? Következzen néhány állati sztár a mozi világából.

Hedvig (Harry Potter)
A háromfejű kutyák, sárkányok és szárnyas lovak világában simán viszi a pálmát Harry Potter hófehér baglya. Hedvig minden kalandban hű társa volt Harry-nek (egészen az utolsó részben bekövetkezett tragikus haláláig). Nem csak háziállat volt, hanem Harry barátja és segítője is, hiszen ott volt mellette a kezdetektől, mikor belépett a varázslók világába.

Hedvig

Salem (Sabrina, a tini boszorkány)
Salem egy szarkasztikus beszélő macska, aki a Sabrina, a tini boszorkány című sorozat szinte minden részében feltűnt. Igazából egy gonosz varászló volt, akit büntetésből macskává változtattak, de ez mit sem változtatott a gonoszkodó, ironikus beszólásain és ércelődésén.

Salem

Abu (Aladdin)
Aladdin csintalan majmocskája, Abu mindig azon volt, hogy valami kaját szerezzen magának, és a bendőjét tömje vagy Aladdin barátaira vigyázzon.

Abu

Pikachu (Pokémon)
Ash Ketchum kis sárga barátja időről-időre bizonyította erejét és hűségét. Pikachu képes volt elektromos csapást mérni ellenfelére a Villámcsapás nevű támadással. Ezen kívül gyakran változott kegyetlenné pár másodperc alatt, de mindezek ellenére Pikachu inkább nevezhető egy erőteljes szövetségesnek, mint gonosz ellenségnek.

Pikachu

Paulie (Paulie)
Paulie, a papagáj elhatározza, hogy felkutatja azt a kislányt, aki hajdanán felnevelte, és akitől el kellett válnia. A cserfes és vicces madárka hosszú utazása során rengeteg új barátra talál.

Paulie

Babe (Babe)
Könnyfakasztóan cuki és inspiráló történet egy elhagyatott malackáról, akinek egy álma válik valóra, mikor egy juhászkutya szerepébe bújhat.

Babe

Brian Griffin (Family Guy)
A legtöbbször elég nehéz Brian-re kutyaként gondolni, mivel nem csak hogy beszél, de teljesen úgy viselkedik, mint egy ember, abból is a kifinomultabb fajta. Ha épp nem az irodalomról vagy a Martiniről folytat csevegést, akkor a családtagokat segíti az őket érő megpróbáltatások és szenvedések során.

Brian Griffin

Beethoven (Beethoven)
A 90-es évek híres hétrészes sorozatának főszereplője, Beethoven a filmes kutyák egyik legnagyobb szátrja. Bár a bernáthegyi viselkedése olyakor hagy némi kívánnivalót maga után, gazdáit mindenféle szituációban segíti a maga módján.

Beethoven

Lassie (Lassie)
A kutyás filmek példaképe kétségtelenül Lassie, a csodakutya, aki számos életet mentett meg lenyűgöző pályafutása során. Egy 1938-as rövidke történetből indulva Lassie majdnem egy évszázadon keresztül volt a világ legismertebb kutyája. Nem véletlenül. Intelligens, hűséges, bátor, és ezer meg ezerféle veszélyből menti meg gazdáját és másokat.

Lassie

Toto (Óz, a csodák csodája)
Még egy ikonikus háziállat a mozi világából. Dorothy kis fekete kutyája, Toto végigkísérte őt kalandos útján egészen Óz titokzatos világába.

Toto

One Thought on “Te melyik filmsztár kisállatot fogadnád el?

  1. Just One Girl on 2014. december 8. at 09:49 said:

    Beethoven és Lassie. ♥

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Post Navigation