Ne „jojózz” többet a súlyoddal!

Találd meg az arany középutat az alakod megtartásáért! Amint jön a nyár, és a bikini szezon, azonnal a legjobb formába kell lendülni. Legalábbis a legtöbb nő így gondolja, akár annak ellenére is, hogy a párjuk szerint úgy gyönyörűek, ahogy vannak.

Azonban olyan hogy gyors és mindenkire egyformán ható fogyókúra nem létezik, hiába ajánlja egyik-másik barátnő, kolléganő a „tuti tippeket”. Meg kell találni a testünkhöz, életmódunkhoz leginkább megfelelőt.

Neked is biztosan ismerős, mikor lassan elmúlik a tél, belenézel a tükörbe és már megint nem tetszik amit látsz? Majd ezután kétségbeesetten sietsz az edzőterembe, otthon pedig nem eszel mást csak salátát?

Fogadalmakat teszel, és megígéred magadnak, hogy többé nem lesz ilyen, nem fogod magad többet elhanyagolni! Persze mindezt csak azért, hogy ne érezd magad bűnösnek. De az áhított tökéletes alakért és testsúlyért bizony meg kell dolgozni.

A mozgás és az egészséges táplálkozás megfelelő összehangolására kell törekedni. Ezt eddig valószínűleg mindenki tudja. Azonban vannak olyanok, akiknek mindez nem elég, hiszen ezek ellenére is el-el csábulnak, például egy születésnapi bulin egy falat finom tortáért, a nyaraláson egy édes koktélért, vagy egy hétvégi céges rendezvényen a sok kis finom szendvicsért. Mondván hogy majd másnap, otthon ledolgozzák. Pontosan ekkor alakul ki a jól ismert „jojó effektus”.

A nők nagy része folyamatos testsúlyingadozással küzd és ezt nem csupán a zsíros ételek és a mozgásszegény életmód okozza, számos más oka is lehet, mint például a genetika, a hormonok vagy különböző lelki gondok.

Ebben az esetben lehet hasznos az étrendkiegészítők gondos kiválasztása és fogyasztása. Egy jó táplálék kiegészítő ugyanis hatékonyan tudja csökkenteni az étvágyat, a nassolási vágyat, gyorsítani, illetve szabályozni az anyagcserét.

biotech

Több testépítő étrendkiegészítőket forgalmazó cég – mint például a BioTech USA bolt – kínálatában találunk kimondottan nőknek kifejlesztett termékeket. Ezek főként a fogyást és az ideális testsúly megtartását elősegítő táplálék-kiegészítők, melyek biztonságos, gondosan kiválasztott összetevőket tartalmaznak. További előnyük pedig hogy praktikus kiszerelésüknek, pontos leírásuknak köszönhetően könnyen beépíthetőek a napi rutinba, és még akkor is segíthetnek Téged a fogyásban, ha az étrendedet és az edzés tervet már jól összeállítottad.

Ha tehát kipróbálod és megfelelően használod ezeket a termékeket, biztosan nem fogsz csalódni, és végre könnyen, de mégis hatásosan tarthatod meg az ideális testsúlyod. Ráadásul anélkül hogy előre félnél, lelkiismeret-furdalás nélkül vehetsz részt eseményeken, utazhatsz, találkozhatsz a családoddal, barátaiddal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Post Navigation