Ötletes kiegészítők egyszerű menyasszonyi ruhákhoz

Minden nőnek az első dolga lánykérés után, hogy elmenjen kiválasztani a menyasszonyi ruháját. A legtöbben kész tervekkel érkeznek egy-egy ruhaszalonba, nagy habos, csillogó modellek között keresgélnek, pedig a tervezők többsége nem csak ilyen stílusú ruhát kínál, sőt a legtöbb hölgynek ez a fazon nem is áll jól. Értelemszerűen a hétköznapi divat fejlődésével az esküvői ruha ipar is együtt változik.
Azért, hogy megtalálja azt az egyet a sok közül, érdemes kikérni mások véleményét is. Egy megbízható segítőtárs, barát vagy szakember tanácsait követve tökéletes fazonú és színárnyalatú menyasszonyi ruhája lehet Önnek is! Legyen az sellő, harang vagy “A” vonalú, nem muszáj a legdíszesebbet választani, csak azért, mert tündökölni szeretne a Nagy Napon. Túlzások nélkül is mindenki Önre fog figyelni. Azonban, ha mégis valami egyedire és különlegesre vágyik, dobja fel menyasszonyi ruháját valami egészen extrém kiegészítővel!
A kiegészítőket – és itt nem csak az ékszerekre kell gondolni – mindig a divatnak megfelelően kell kiválasztani. Nem kell vagyonokat költenie, hiszen ha jól válogat, az olcsóbb darabok is elérhetik a kívánt hatást. Mutatunk is néhány ötletet:

Öv – Ahhoz, hogy kellőképp kiemelje karcsú derekát, nem kell mást tennie, csak felvenni egy övet. Ezzel a módszerrel bármilyen unalmas ruhából mesebelit alkothat. Figyelje meg, hogy ugyanaz az egyszerű ruha mennyire más összhatást kelt a négy különböző övvel:
Övek menyasszonyi ruhához

Kabát – Ha kicsit lezserebb viseletre vágyik, és éppenséggel nem jósolnak 40 fokot az esküvője napjára, bátran egészítse ki fehér ruháját egy kis kabáttal. Ez lehet farmerből, bőrből, vagy valamilyen flitteres anyagból is, a lényeg, hogy Ön jól érezze magát benne!
Kabát menyasszonyi ruhához

Virág – Egy pár szál illatos virágot nem csak a csokorhoz, vagy az asztalok díszítéséhez lehet felhasználni, hiszen a ruhán is remekül mutat. Beszéljen össze a virágossal, és egy varrónővel! Kérje ki a tanácsukat, és ne féljen változtatni a hagyományokon!
Virág menyasszonyi ruhához

Cipő – Fontos kellék egy esküvőn a kényelmes cipő, mely lehetőleg legyen fehér, vagy legalábbis olyan árnyalatú, ami illik a ruhához. Ilyenkor jöhet szóba egy cowboy, vagy motoros csizma, amit a vagányabb arák teljesen természetesen viselnek mind a szertartáson, mind pedig az utána lévő fogadáson. Velük ellentétben, ha Ön inkább a hagyományos magassarkút, vagy kis topánt viselne, azzal sincs baj, hiszen egy kevés flitterrel, gyönggyel, vagy csipkével pár óra alatt egyedivé varázsolhatja:
Cipő menyasszonyi ruhához

Ékszer – Egyre kevesebben viselnek brosst, vagy gyöngysort, amit bizony kár elmulasztani. A sokak által választott unalmas, egyforma ékszerszettek helyett egészítse ki egyszerű ruháját valamilyen nagy, túlzó, akár színes ékszerrel. Legyen gyöngysor a hajában, brossok a virágcsokrában, stb. Ha a ruhája elöl viszonylag magas nyakú, viszont hátul mélyen dekoltált, fordítson egy hosszú láncot hátrafelé, így a mikor végig megy a padsorok között, hátulról is tündökölni fog!
Ékszer menyasszonyi ruhához

Ékszer menyasszonyi ruhához

Kalap – Bár hazánkban nincs akkora hagyománya a kalapoknak, mint mondjuk Nagy-Britanniában, azért egy-egy elegánsabb eseményen, vagy akár az utcán is látni nőket, akik örömmel viselik kedvenc fejfedőjüket. Az esküvőjén csak akkor viseljen kalapot, ha úgy érzi, illik a személyiségéhez, stílusához. Fátyol helyett ötletes megoldás lehet:
Kalap menyasszonyi ruhához

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Post Navigation